Wie zijn wij?

Webwinkel KnusDus biedt u een verrassend assortiment karakteristieke woonaccessoires. Wij selecteren de artikelen en merken in ons assortiment op:

  • Originaliteit (geen 13 in een dozijn);
  • Kwaliteit (materiaal en afwerking);
  • Uitstraling (landelijk nostalgisch).

Wij werken daarom samen met een gerenommeerde groep fabrikanten en importeurs. Omdat ons bestaansrecht afhangt van uw tevredenheid, staan gemak en service bij ons op de eerste plaats. De accessoires worden direct en snel uit voorraad geleverd en kunnen eenvoudig besteld worden zonder account in een beveiligde betaalomgeving.

Alles wat wij doen, doen we met zorg. Maar het gaat om uw tevredenheid. Wij vragen u dan ook uw ervaringen met ons en andere klanten te delen. Op die manier kan KnusDus het gemak voor klanten en de service aan klanten verbeteren.

Wij zijn ervan overtuigd, dat mooie meubelen belangrijk zijn, maar dat je pas echt gezelligheid en warmte creëert als je die meubelen weet te combineren met bijzondere accessoires. En er daarmee uw eigen sfeer van weet te maken. En daar willen wij bij helpen.

Het vinden van die bijzondere accessoires vraagt geduld en tijd. Wij beleven daar zeer veel plezier aan. In binnen- en buitenland inspiratie opdoen en op zoek gaan naar bijzondere en originele woonaccessoires met een spannende mix van landelijk en nostalgisch: voor in de woonkamer, de keuken of een andere plek in huis. Accessoires met karakter door de mix van materialen. Soms verweerd, verroest, versleten of  verschoten. Accessoires die als geheel rust en eenheid hebben en een sfeer in huis brengen, die een gevoel van geborgenheid geeft en tegelijk warmte en gezelligheid brengen. Waardoor je huis je thuis wordt.

Wij wensen u veel winkelplezier,

Tonny en Addy

© 2012 - 2020 landelijke woonaccessoires | KnusDus woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel